Citronfjärilen | Fika med fjärilarna med Jennifer Dahlberg • Citronfjärilen

Tema Balans i vardagen

När man fick barn, så är det svårare att få ihop livspusslet. Så varför inte ta en ”fika” ihop och prata och dela erfarenheter hur du/ni får ihop eran vardag med arbete, barn, träning, medicinering och egentid. Det är något  jag är mitt uppe i, att få till hyfsad god balans i vardagen. 

Här har ni Jennifer på 33 år och nybliven två barns mamma.
Jag fick min cf-diagnos när jag var 6 veckor gammal och går på cf-centret i Göteborg/Sahlgrenska. En relativt frisk person med god lungfunktion än idag, men har haft mycket andra komplikationer pga cf. Lägger mycket tid på träning, då det har vart min stora passion sen barnsben.

Välkomna!
Jennifer Dahlberg

När: Söndag 15 november kl15:00-16:00, hela höstens program
Länk hittar du här

BERÄTTA FÖR ANDRA