Citronfjärilen | Runstreak • Citronfjärilen

TEXT: Milla Dandanelle

Datum: 2021-01-23

Behöver du inspiration för att komma igång med träningen?

Varför inte köra igång en Runstreak tillsammans? fungerar utmärkt att samtidigt vara med i Run Fight Breathe challenges.

Runstreak innebär att man springer valfri sträcka varje dag men minst 1,6 km. Den dagliga träningen är enormt viktig och särskilt för oss som har Cf. Hellre en liten stund varje dag än tanken på det perfekta passet som ändå aldrig blir av. Att få igång en daglig träningsrutin gör stor skillnad både för lungorna och det allmänna måendet.

Det som är så bra med Runstreak är att man inte behöver ha någon press på att springa på en viss tid och jaga resultat utan målet är bara att komma ut och få träningen gjord.

Känna sig stolt över att man faktiskt kommer ut springer varje dag. För att göra en kul grej av det så kan man räkna sina dagar för att se hur länge man kan klara.

Självklart ska man bryta vid sjukdom eller skada. Men då är det bara att börja om igen sen.

Efter ett tag blir löpningen en självklar del av vardagen och dagsformen får avgöra hur långt man springer.

Visst hänger du på?

Kör Runstreak och var samtidigt med i våra Run Fight Breathe missions. Lägg in din träning i appen Myvirtualmission, som fonden bidrar med för er som är med i våra missons. Just nu kör vi Mount Everest. Läs mer om hur du gör här.

BERÄTTA FÖR ANDRA