Citronfjärilen | Mors dag • Citronfjärilen

Mors dag

Snart är det Mors dag!
Överraska din fina mamma med en present som blir en dubbelgåva.
När du handlar i vår shop bidrar du till att barn, ungdomar och vuxna som lever med Cystisk fibros (CF) och Primär Ciliär Dyskinesi (PCD) får möjlighet till ett längre, rikare liv.

Du hjälper oss också till att sprida kunskap vad det innebär att leva med  CF/PCD och ger samtidigt ditt stöd till de med Cystisk fibros och PCD.

Vi har våra vackra fjärilssmycken i silver, som är unikt designade för Fonden Citronfjärilen av smyckesdesigner Malena Ringsell. I vår shop hittar du örhängena och fjärilshalsbandet samt tygväskor, tröjor och Just Breathe-armband. Stort tack, ditt stöd är värdefullt!

– – –
May is Cf Awareness Month. Under maj månad uppmärksammas Cystisk fibros, CF, över hela världen för att öka kunskapen om den svåra kroniska sjukdomen. I Sverige har ca 670 personer den genetiska sjukdomen och en av 35 personer bär på anlaget. CF var tidigare en barnsjukdom, men tack vare bättre vård och forskning når många med CF vuxen ålder.
#fondencitronfjarilenwww.ringsell.se#cysticfibrosisawareness#levamedcf@fondencitronfjarilen @malena_ringsell

BERÄTTA FÖR ANDRA